Bols

Bols Creme de Cacao Brown.

Bols Creme de Cacao Brown — salds šokolādes liķieris. Tā izgatavošanai tiek izmantotas lieliski apceptās kakao pupiņas. Kakao pupiņas no sākuma tiek salauztas, bet pēc tam tiek pakļautas turpmākajai apstrādei. Lai piešķirtu liķierim raksturīgo aromātu, tā sastāvam tiek pievienoti arī dažādi savvaļas augi.

Lietošana: Tīrā veidā, ar ledu, lieliski sader ar kokteiļiem vai ar jebkuru citu sajauktu dzērienu.

Bols Creme de Cacao White.

Bols Creme de Cacao White — brīnumains caurspīdīgs šokolādes liķieris, vienīgais, kuram nav raksturīgā šokolādes krāsa. Šim mērķim labākās apceptās kakao pupiņas tiek tikai destilētas, bet ne noturētas, kas galarezultātā dod liķiera caurspīdīgo variantu un arī daudz vieglāku aromātu.

Lietošana: Tīrā veidā, ar ledu, lieliski sader ar kokteiļiem vai ar jebkuru citu sajauktu dzērienu.

Bols Creme de Cassis.

Bols Creme de Cassis — tas ir liķieris, kas veidots no upenēm, kuras aug kaimiņos Burgundijas galvaspilsētai Dijonai.

Lietošana: Tīrā veidā, ar ledu, ir lielisks kokteiļos vai citos jauktos dzērienos. Bieži tiek izmantots apvienojumā ar balto vīnu, ar šampanieti vai ar sauso vermutu.

Bols Kiwi.

Bols Kiwi — patīkams, maigs, viegls un svaigs liķieris lieliskā zaļā krāsā. Simpātiskais augļu aromāts, pazīstamā izteiktā un sulīgā garša, iedvesmoja meistarus radīt šo dzērienu.

Lietošana: Tīrā veidā, ar ledu, lieliski sader ar kokteiļiem vai ar jebkuru citu sajautu dzērienu.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *